Friidrett og gratis grillmat med Foreldrestyrke Herkules

Velkommen til en morsom dag på Herkules friidrettsbane for hele familien. 

Vi serverer deilig grillmat med tilbehør fra kl. 17.00. Etter mat arrangerer vi ulike friidretter med barna. 

Begrenset med plasser. For påmelding: Ring/ sms Andrè på telefon: 477 96 793

Det serveres vann til maten (ta med annen drikke om det er ønskelig).

Det tilbys et kjøttfritt alternativ.

Vi kaster ikke mat; eventuell overskuddsmat kan familiene få med hjem.

Vi vil være miljøbevisste; ta gjerne med egen tallerken/ bolle/ bestikk og beholder til eventuell overskuddsmat. (Hvis ikke får du selvsagt engangs av oss).   

(Vi vil følge kommunens smittevernregler nøye, og avlyser om det er anbefalt).

Neste aktivitet: 26 August 2021, 17:00

Andre' Martini

Jobber til daglig med salg i Motek, men er veldig engasjert i frivilligheten. Er ett typisk ja menneske. Jeg har hatt mange roller/verv ved å følge barnas oppvekst i barnehage, skole og idretten. Sitter nå som leder i IF Herkules. 


Min rolle i prosjektet vil være som kontaktperson og ressurs person for IF Herkules.

Mariannne Bakken Gravalid

Jeg er engasjert i Herkules IF, og har i over 30 år hatt diverse verv i idrettsforeningen. Som aktiv selv, som mamma og som frivillig. Jeg liker å omgås mennesker. Til daglig jobber jeg i Posten. 

Caroline Vegheim Haraldsen

Jeg er mamma til tre, Mommo til en, prosjektleder for "Foreldrestyrke" og er teamleder i Kriseteamet i Skien kommune. Jeg utdannet som psykiatrisk sykepleier og har en master i helsefremmende arbeid.

I mange år har jeg jobbet med mennesker i kriser, og har erfaring fra  bl.a. Akuttmottak, Overgrepsmottak, Krisesenter og Legevakt. 


Som for de fleste andre har jeg kjent på det å være pårørende og venn til nære som har hatt store utfordringer med fysisk og psykisk sykdom.  Da har trygge andre vært superviktige for meg. Uten andre mennesker som støtter og forstår er det vanskelig å stå støtt når det stormer som verst. Det er mye det Foreldrestyrke handler om, prate sammen, støtte hverandre, lære av hverandre og skape gode relasjoner. 

Flere aktiviteter