PANDEMIAVLYST Foreldreprat på Klyve 12 april

Samtaler om gleder og utfordringer i foreldrerollen på Klyve Nærmiljøsenter.

Foreldreprat starter med spørsmål om noen i gruppen har et tema de ønsker å snakke om. Hvis ikke har veilederne temaer klare som er aktuelle for alle foreldre. 

Trenger du Barnepass under Foreldreprat ring/ sms Mona: 924 06 900

Har du et tema du ønsker å ta opp, men ønsker kke å dele det i gruppen? Ring/sms Lise: 984 27 863

Matservering er enten "Fargerik middag" eller eget arrangement. Informasjon kommer. 

(Vi vil følge kommunens smittevernregler nøye, og avlyser om det er anbefalt).

Hva er foreldreprat?

Foreldreprat er en prat for foreldre og mellom foreldre. En fagperson introduserer et ønsket tema i starten av møtet, deretter snakker vi og reflekterer sammen. Kanskje finner vi ingen løsninger, kanskje lærer vi av hverandre? Uansett er det godt å prate sammen. For vi vet at det å være foreldre kan både være fantastisk, utfordrende og ensomt til tider.

Neste aktivitet: 12 april 2021, 17:30

Berit Tørre


Jeg er gift, mamma til fire voksne barn og bestemor til to. Har jobbet som helsesykepleier i 13 år, de siste 5 årene på 2 ungdomsskoler i Skien kommune.

Jeg er opptatt av å være ærlig om livet, for alle kan vi trenge støtte og hjelp i perioder. Det å være foreldre kan være utfordrende og det er viktig å kunne stå sammen og dele erfaringer med hverandre.

Jeg har tro på at vi alle kan utgjøre en forskjell når vi møter hverandre med respekt og vennlighet.

Rasha Al-Saadi

Jeg er mamma til to jenter,  pedagog og har i tillegg videre utdanning i flerkulturell forebyggende arbeid med barn og unge, og er sertifisert i mange ulike foreldreveiledningsprogram. Jeg har jobbet med barn og foreldre siden 2004. For tiden jobber jeg som familieveileder i Skien kommune. 

Min rolle er å gi råd og veiledning til familier, gi støtte til foreldre i rollen deres som for eksempel: Råd og veiledning, hjelp til bedre kommunikasjon mellom foreldre og barn, hjelpe med positive grensesetting, gode oppdragelse-strategier, praktisk omsorg og samspill. Være samtalepartner og reflektere sammen. 

Jeg ønsker å bruke min kompetanse og erfaring til å hjelpe familier der de er, derfor tenker jeg foreldrestyrke prosjektet er midt i blinken i det jeg jobber med det jeg brenner for innen forebyggende arbeid med familier.  

Lise Ripegutu

Jeg er utdannet pedagog, tverrfaglig veileder og familieterapeut.


Foruten mitt arbeid som daglig leder i Klyve nærmiljøsenter arbeider jeg klinisk som terapeut med bredest erfaring innenfor parterapi og samtaler med ungdom.

Mona Ripegutu

Jeg jobber til daglig som leder av Klyve åpen barnehage og elsker å møte nye mennesker og kulturer.  I tillegg til bachelor i markedsføring og ledelse har jeg en videreutdannelse i veiledning og brenner for de gode samtalene, i møte med hverandre blir vi noe mer og erfaringer utveksles . Foruten jobben er jeg gift og mor til 3 sønner .

Flere aktiviteter