Aktiviteter Klyve 2021


BARE EN PRAT!

På Klyve Nærmiljøsenter vil vi ha "Bare en prat" følgende datoer kl. 17:30

13 september

27 september

25 oktober

8 november

22 november

6 desember

Som Mamma eller Pappa kjenner vi alle på frustrasjon og usikkerhet iblant. Hva tenker og gjør andre foreldre? Med raserianfall, grensesetting, skjermbruk og utetider? Eller når ungdommen tester grenser og provoserer deg etter beste evne, er du den eneste som lar deg provosere? Og hvor strenge skal vi være?

 Vi i Foreldrestyrke ønsker å ta en  kopp kaffe med dere foreldre bare for å ta en prat om det å være foreldre og bli bedre kjent. Vi kan prate om ulike temaer, få bekreftelser, lære av hverandre, være enige eller uenige, dele eller være private.

Har du spørsmål eller et tema du ønsker vi skal snakke om: Ring/sms Lise: 984 27 863


HELSESISTA 

Gå heller ikke glipp av Helsesista som kommer til Klyve Nærmiljøsenter 20 september for å snakke til oss foreldre om sin kunnskap om ungdom. Se mer under arrangementet her på nettsiden.


Arrangementene er gratis, men vil du/dere delta på "Fargerik middag" først, koster det kun kr. 40 pr.pers/ maks 120 pr./familie. Påmelding til middag: sms/ring Mona: 924 06 900. 

Tilrettelagte aktiviteter for barna når samtalegruppen pågår, i samarbeid med Åpen Barnehage. (Barna kan ikke være med på samtalen).