Førjuls foreldreprat på Zoom

Kveldens Foreldreprat tema er "Sosial isolasjon og psykisk helse". Pandemien har redusert vårt sosiale liv både på fritiden og skole/ jobb. Hva gjør det med oss? Med barna, ungdommen, oss voksne og hele familien? 

Møtet holdes av helsesykepleier Berit Tørre og psykiatrisk sykepleier Caroline Vegheim Haraldsen.

Ingen påmelding, bare bruk Zoom linken:

https://zoom.us/j/94801020111?pwd=Slo0MnBZR0tOekdxTHozYnYrT1NZdz09

Passcode: 863577 

Meeting ID: 948 0102 0111

Linken deles også på Facebooksiden vår samme dag som møtet holdes. 


Foreldreprat er en prat for foreldre og mellom foreldre. En fagperson introduserer et ønsket tema i starten av møtet (Ca. 10 min), deretter snakker vi og reflekterer sammen. Kanskje finner vi ingen løsninger, kanskje lærer vi av hverandre? Uansett er det godt å prate sammen. For vi vet at det å være foreldre kan både være fantastisk, utfordrende og ensomt til tider.

Neste møte: 07 desember 2020, 20:30

Berit Tørre


Jeg er gift, mamma til fire voksne barn og bestemor til to. Har jobbet som helsesykepleier i 13 år, de siste 5 årene på 2 ungdomsskoler i Skien kommune.

Jeg er opptatt av å være ærlig om livet, for alle kan vi trenge støtte og hjelp i perioder. Det å være foreldre kan være utfordrende og det er viktig å kunne stå sammen og dele erfaringer med hverandre.

Jeg har tro på at vi alle kan utgjøre en forskjell når vi møter hverandre med respekt og vennlighet.

Caroline Vegheim Haraldsen

Jeg er mamma til tre, Mommo til en, prosjektleder for "Foreldrestyrke" og er teamleder i Kriseteamet i Skien kommune. Jeg er psykiatrisk sykepleier og har en master i helsefremmende arbeid.

I mange år har jeg jobbet med mennesker i kriser, og har erfaring fra Akuttmottaket, Overgrepsmottaket, Krisesenteret og Legevakten. 


Som pårørende og venn til nære som har hatt store utfordringer med fysisk og psykisk sykdom har livet til tider gitt tøffe utfordringer. Da har trygge andre vært superviktige for meg. Uten andre mennesker som støtter og forstår er det vanskelig å stå støtt når det stormer som verst. Derfor er Foreldrestyrke et så bra og viktig prosjekt :)

Flere møter